Chris Martenson, auteur van PeakProsperity.com en de "Crash Course" Series, verwacht dat Wall Street zich aan hoogmoed aan het bezondigen is en dat een forse correctie vanaf de huidige niveaus onvermijdelijk wordt. Hij houdt rekening met een koersval van de S&P 500 met 40 tot 60%.

Dat betekent dat de index tegen deze herfst zou terugvallen tot 600-800 punten. Martenson is zeker geen doemdenker, de laatste keer dat hij een beurscorrectie van dergelijke omvang voorspelde was in 2008, enkele weken alvorens de financiële crisis in alle hevigheid losbarstte.

Chris Martenson, auteur van PeakProsperity.com en de "Crash Course" Series, verwacht dat Wall Street zich aan hoogmoed aan het bezondigen is en dat een forse correctie vanaf de huidige niveaus onvermijdelijk wordt. Hij houdt rekening met een koersval van de S&P 500 met 40 tot 60%. Dat betekent dat de index tegen deze herfst zou terugvallen tot 600-800 punten. Martenson is zeker geen doemdenker, de laatste keer dat hij een beurscorrectie van dergelijke omvang voorspelde was in 2008, enkele weken alvorens de financiële crisis in alle hevigheid losbarstte.