Want het momentum achter de stijging (gemeten door de RSI-indicator) is fors verzwakt : de grafiek toont een maandelange negatieve divergentie met de RSI-indicator. Een correctie is

dan ook niet meer dan een logisch gevolg.

De index komt nu in de buurt van een zeer belangrijk steunniveau : 1.775 punten is een combinatie van oude weerstand die nu als steun dienst doet.

Van Herck verwacht dat de index hier steun kan vinden en zal trachten een herstelbeweging in te zetten. Nu verkopen zou volgens hem dan ook niet ideaal zijn.

Want het momentum achter de stijging (gemeten door de RSI-indicator) is fors verzwakt : de grafiek toont een maandelange negatieve divergentie met de RSI-indicator. Een correctie is dan ook niet meer dan een logisch gevolg. De index komt nu in de buurt van een zeer belangrijk steunniveau : 1.775 punten is een combinatie van oude weerstand die nu als steun dienst doet. Van Herck verwacht dat de index hier steun kan vinden en zal trachten een herstelbeweging in te zetten. Nu verkopen zou volgens hem dan ook niet ideaal zijn.