Men zich hierbij vragen stellen maar de realiteit is een index die zich in een mooi stijgend trendkanaal bevindt. De trend

volgen lijkt de beste optie.

Zolang de index binnen dit trendkanaal blijft, hoeft er niet verkocht te worden. De laatste belangrijke bodem ligt op 1.538 - 1.539 punten en zolang het patroon van hogere bodems niet doorbroken wordt, hebben we geen verkoopsignaal.

De blijvende negatieve divergentie met de RSI-indicator is een aandachtspunt en pleit voor een correctie. Hou daarom de hierboven genoemde steun in de gaten.

De STOXX Europe 600 kon geen steun vinden op 290 punten en focus ligt nu op de steun net onder 285 punten. Het koerspatroon lijkt op een tijdelijke neerwaartse correctie te wijzen wat impliceert dat na afloop van de correctie de koers opnieuw richting 300 punten kan. Veel zal hierbij natuurlijk afhangen van het verloop van de Amerikaanse S&P 500.

Men zich hierbij vragen stellen maar de realiteit is een index die zich in een mooi stijgend trendkanaal bevindt. De trend volgen lijkt de beste optie. Zolang de index binnen dit trendkanaal blijft, hoeft er niet verkocht te worden. De laatste belangrijke bodem ligt op 1.538 - 1.539 punten en zolang het patroon van hogere bodems niet doorbroken wordt, hebben we geen verkoopsignaal. De blijvende negatieve divergentie met de RSI-indicator is een aandachtspunt en pleit voor een correctie. Hou daarom de hierboven genoemde steun in de gaten. De STOXX Europe 600 kon geen steun vinden op 290 punten en focus ligt nu op de steun net onder 285 punten. Het koerspatroon lijkt op een tijdelijke neerwaartse correctie te wijzen wat impliceert dat na afloop van de correctie de koers opnieuw richting 300 punten kan. Veel zal hierbij natuurlijk afhangen van het verloop van de Amerikaanse S&P 500.