Bovendien is de S&P al 18 maanden boven zijn 200-day moving average blijven noteren. Veel analisten zitten al lang op een correctie te wachten, maar het ziet steeds meer naar uit dat dit wachten zal uitdraaien op een "Waiting for Godot". Wachten op een Godot, de man die nooit kwam, is een toneelstuk van de Ier Samuel Beckett.

Het is bovendien vier jaar geleden dat we onder het 150-day moving average is afgesloten. Ross vreest dat hoe langer die correctie uitblijft, hoe groter de daaropvolgende klap zal zijn. Hij gelooft in een correctie in de S&P 500 met 10% of zelfs met 20%.

Bovendien is de S&P al 18 maanden boven zijn 200-day moving average blijven noteren. Veel analisten zitten al lang op een correctie te wachten, maar het ziet steeds meer naar uit dat dit wachten zal uitdraaien op een "Waiting for Godot". Wachten op een Godot, de man die nooit kwam, is een toneelstuk van de Ier Samuel Beckett. Het is bovendien vier jaar geleden dat we onder het 150-day moving average is afgesloten. Ross vreest dat hoe langer die correctie uitblijft, hoe groter de daaropvolgende klap zal zijn. Hij gelooft in een correctie in de S&P 500 met 10% of zelfs met 20%.