Niettemin is er in technisch opzicht nog steeds sprake van koersen die onder een dalende trendlijn liggen. Slechts bij een weekslot boven deze trendlijn verbetert het technische beeld voor de AEX.

Zoals gezegd was er volgens ABN Amro afgelopen week weinig bedrijfsnieuws. Ballast Nedam meldde - weinig verrassend - dat het operationele resultaat in 2011 zal zijn terugvallen tot EUR 15 à 20 miljoen en dat 115 van de 519 banen zullen worden geschrapt.

De komende korte week tussen kerst en oud en nieuw zal ongetwijfeld rustig zijn. Bedrijfsnieuws van enige betekenis zal op zijn vroegst verschijnen als uitvloeisel van allerlei nieuwjaarsbijeenkomsten.

Op het macrofront zal de aandacht zijn gericht op het Amerikaanse consumentenvertrouwen, de Duitse consumptieprijzen en de Nederlandse producentenprijzen.

Niettemin is er in technisch opzicht nog steeds sprake van koersen die onder een dalende trendlijn liggen. Slechts bij een weekslot boven deze trendlijn verbetert het technische beeld voor de AEX. Zoals gezegd was er volgens ABN Amro afgelopen week weinig bedrijfsnieuws. Ballast Nedam meldde - weinig verrassend - dat het operationele resultaat in 2011 zal zijn terugvallen tot EUR 15 à 20 miljoen en dat 115 van de 519 banen zullen worden geschrapt. De komende korte week tussen kerst en oud en nieuw zal ongetwijfeld rustig zijn. Bedrijfsnieuws van enige betekenis zal op zijn vroegst verschijnen als uitvloeisel van allerlei nieuwjaarsbijeenkomsten. Op het macrofront zal de aandacht zijn gericht op het Amerikaanse consumentenvertrouwen, de Duitse consumptieprijzen en de Nederlandse producentenprijzen.