April is traditioneel de beste maand van het jaar voor aandelen, maar hierbij moet er rekening mee worden gehouden dat het eerste kwartaal al bijzonder goed is geweest. Vorige donderdag (vrijdag werd er niet gehandeld) bereikte de S&P 500 een nieuwe piek op 1565,15.

De Dow Jones boekte tijdens de eerste drie maanden van dit jaar een winst van 11%, waarbij het voorbije kwartaal het beste was sinds 1998. Sam Stovall, chief equity strategist bij S&P Capital IQ, verwacht dat de beurskoersen in de komende dagen zullen blijven stijgen.

April is traditioneel de beste maand van het jaar voor aandelen, maar hierbij moet er rekening mee worden gehouden dat het eerste kwartaal al bijzonder goed is geweest. Vorige donderdag (vrijdag werd er niet gehandeld) bereikte de S&P 500 een nieuwe piek op 1565,15. De Dow Jones boekte tijdens de eerste drie maanden van dit jaar een winst van 11%, waarbij het voorbije kwartaal het beste was sinds 1998. Sam Stovall, chief equity strategist bij S&P Capital IQ, verwacht dat de beurskoersen in de komende dagen zullen blijven stijgen.