Frans Muller, Voorzitter en CEO van Delhaize Group, had volgende commentaar op het vanmorgen aangekondigde reorganisatieplan:

"De plannen die Delhaize voorstelt, zijn noodzakelijk om relevant te blijven voor haar klanten en om de toekomst van haar activiteiten te verzekeren. Wij stellen alles in het werk om de uitstekende repuatie van het bedrijf en de uitstekende klantenservice van Delhaize te houden. De onderneming zal zich houden aan de wettelijke bepalingen, inclusief de wet Renault. Met het oog op een doeltreffende en constructieve dialoog werd consultatie- en informatiefase met de werknemer

opgestart."

Frans Muller, Voorzitter en CEO van Delhaize Group, had volgende commentaar op het vanmorgen aangekondigde reorganisatieplan: "De plannen die Delhaize voorstelt, zijn noodzakelijk om relevant te blijven voor haar klanten en om de toekomst van haar activiteiten te verzekeren. Wij stellen alles in het werk om de uitstekende repuatie van het bedrijf en de uitstekende klantenservice van Delhaize te houden. De onderneming zal zich houden aan de wettelijke bepalingen, inclusief de wet Renault. Met het oog op een doeltreffende en constructieve dialoog werd consultatie- en informatiefase met de werknemer opgestart."