Veel aandacht gaat inmiddels nog altijd uit naar de beurzen in het oosten, naar China maar ook naar India. De groei van de Indische economie werd volgens professor Stefan Duchateau als te instabiel ervaren bij gebrek aan een fundamentele ondersteuning van het bedrijfsleven, het ongegeneerde favoritisme en de hinderlijke regelweverij van de overheid.

De Indische beurs heeft bij Duchateau inmiddels overal al zijn plaats gevonden via een veralgemeend verhoogde participatiegraad in de Aziatische markten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Veel aandacht gaat inmiddels nog altijd uit naar de beurzen in het oosten, naar China maar ook naar India. De groei van de Indische economie werd volgens professor Stefan Duchateau als te instabiel ervaren bij gebrek aan een fundamentele ondersteuning van het bedrijfsleven, het ongegeneerde favoritisme en de hinderlijke regelweverij van de overheid. De Indische beurs heeft bij Duchateau inmiddels overal al zijn plaats gevonden via een veralgemeend verhoogde participatiegraad in de Aziatische markten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.