De ex-president van de Europese Centrale Bank Jean-Claude Trichet waarschuwde afgelopen weekend dat de tot standkoming van de Europese bankenunie een zaak van lange adem zal worden. Vooral de Duitse kanselier Angela Merkel is blijkbaar niet helemaal overtuigd van het nut van zo'n unie.

Deze week zal het voor het overige een zeer rustige week worden, waarbij de handel in de loop van de sessie als een nachtkaars zal uitdoven. Kerstmis staat voor de deur en dus zullen de beleggers de beurs enkele dagen in de steek laten om de Kerstman te gaan begroeten.

De ex-president van de Europese Centrale Bank Jean-Claude Trichet waarschuwde afgelopen weekend dat de tot standkoming van de Europese bankenunie een zaak van lange adem zal worden. Vooral de Duitse kanselier Angela Merkel is blijkbaar niet helemaal overtuigd van het nut van zo'n unie. Deze week zal het voor het overige een zeer rustige week worden, waarbij de handel in de loop van de sessie als een nachtkaars zal uitdoven. Kerstmis staat voor de deur en dus zullen de beleggers de beurs enkele dagen in de steek laten om de Kerstman te gaan begroeten.