De sterkste stijger binnen de index is momenteel Delhaize, op een afstandje gevolgd door Telenet. Alleen Belgacom en Befimmo moeten licht terrein prijsgeven. De goudprijs kan een deel van het verlies weer ophalen, maar raakt voorlopig niet voorbij de kaap van 1200 dollar.

Anderzijds moet de euro weer licht terrein prijsgeven. Op de obligatiemarkten valt op dat het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie is gestegen tot het hoogste niveau in twee maanden. Dat rendement bedraagt nu 1,89% en de analisten verwachten dat het nog verder kan stijgen.

De sterkste stijger binnen de index is momenteel Delhaize, op een afstandje gevolgd door Telenet. Alleen Belgacom en Befimmo moeten licht terrein prijsgeven. De goudprijs kan een deel van het verlies weer ophalen, maar raakt voorlopig niet voorbij de kaap van 1200 dollar. Anderzijds moet de euro weer licht terrein prijsgeven. Op de obligatiemarkten valt op dat het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie is gestegen tot het hoogste niveau in twee maanden. Dat rendement bedraagt nu 1,89% en de analisten verwachten dat het nog verder kan stijgen.