Het resultatenseizoen is echt ten einde en het wachten is dus op de tweede helft van oktober als de eerste resultaten over het derde kwartaal verschijnen.

Op macro-economisch gebied kijken we uit naar de 'leading indicator' van de OESO, een wat bredere maatstaf voor de vooruitzichten in het OESO-gebied.

Daarnaast zullen er cijfers verschijnen over de industriële bestellingen en productie in Nederland, over het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten in september en over de Amerikaanse detailhandelsverkopen in augustus.

De markten zullen daarnaast natuurlijk weer kunnen worden beïnvloed door verwikkelingen rondom Syrië.

Het resultatenseizoen is echt ten einde en het wachten is dus op de tweede helft van oktober als de eerste resultaten over het derde kwartaal verschijnen. Op macro-economisch gebied kijken we uit naar de 'leading indicator' van de OESO, een wat bredere maatstaf voor de vooruitzichten in het OESO-gebied. Daarnaast zullen er cijfers verschijnen over de industriële bestellingen en productie in Nederland, over het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten in september en over de Amerikaanse detailhandelsverkopen in augustus. De markten zullen daarnaast natuurlijk weer kunnen worden beïnvloed door verwikkelingen rondom Syrië.