In de tweede helft van november is het overigens traditioneel een heel stuk rustiger wat de publicatie van bedrijfsnieuws betreft.

Op Wall Street zijn er toch nog een paar bekendere namen die met cijfers komen. Campbell Soup en Medtronics zijn weliswaar geen echte zwaargewichten, maar kunnen toch behoorlijke middenmoters worden genoemd.

In Europa moeten nog een aantal kleinere bedrijven komen rapporteren, maar vandaag blijft het aan deze kant van de Atlantische Oceaan eveneens relatief rustig.

Ook in Brussel zijn er in de komende dagen nog wat cijfers op komst, waarna ook in ons een kalme periode aanbreekt.

In de tweede helft van november is het overigens traditioneel een heel stuk rustiger wat de publicatie van bedrijfsnieuws betreft. Op Wall Street zijn er toch nog een paar bekendere namen die met cijfers komen. Campbell Soup en Medtronics zijn weliswaar geen echte zwaargewichten, maar kunnen toch behoorlijke middenmoters worden genoemd. In Europa moeten nog een aantal kleinere bedrijven komen rapporteren, maar vandaag blijft het aan deze kant van de Atlantische Oceaan eveneens relatief rustig. Ook in Brussel zijn er in de komende dagen nog wat cijfers op komst, waarna ook in ons een kalme periode aanbreekt.