De bewegingen op de beurs van Tokio worden op de eerste plaats ingegeven door bewegingen in de koers van de yen. Vanmorgen steeg de koers van de yen opnieuw, dit in de aanloop naar de veiling van Italiaanse staatsobligaties die vandaag plaatsvindt.

De MSCI Asia Pacific Excluding Japan Index steeg per saldo met 0,60%. Andrew Pease, chief investment strategist bij Russell Investment Group, houdt vooral in de gaten wat er met de Italiaanse rente gebeurt. De evolutie van die rente zal in de komende dagen bepalend zijn voor de richting op de beurzen.

De bewegingen op de beurs van Tokio worden op de eerste plaats ingegeven door bewegingen in de koers van de yen. Vanmorgen steeg de koers van de yen opnieuw, dit in de aanloop naar de veiling van Italiaanse staatsobligaties die vandaag plaatsvindt. De MSCI Asia Pacific Excluding Japan Index steeg per saldo met 0,60%. Andrew Pease, chief investment strategist bij Russell Investment Group, houdt vooral in de gaten wat er met de Italiaanse rente gebeurt. De evolutie van die rente zal in de komende dagen bepalend zijn voor de richting op de beurzen.