De centrale bank heeft de banken bevolen om de deuren gesloten te houden, dit vanwege een staking bij de National Bank, de grootste staatbank, en verschillende andere banken.

Vandaag is het feestdag in Egypte vanwege de verjaardag van de profeet. Woensdag gaan de banken weer open. De beurs blijft echter tot en met donderdag gesloten.

De beurs is dan drie weken op rij gesloten geweest, waarbij de beurskoersen in de laatste twee handelsdagen van januari met 17% waren gedaald. De analisten verwachten nu toch een koersstijging.

De centrale bank heeft de banken bevolen om de deuren gesloten te houden, dit vanwege een staking bij de National Bank, de grootste staatbank, en verschillende andere banken. Vandaag is het feestdag in Egypte vanwege de verjaardag van de profeet. Woensdag gaan de banken weer open. De beurs blijft echter tot en met donderdag gesloten. De beurs is dan drie weken op rij gesloten geweest, waarbij de beurskoersen in de laatste twee handelsdagen van januari met 17% waren gedaald. De analisten verwachten nu toch een koersstijging.