Na het Russische militaire ingrijpen in de Krim blijft de situatie volgens Francesc Ballcells van Pimco in de Oekraïne extreem instabiel. Er zijn diverse uitkomsten denkbaar.

De uiteindelijke uitkomst zal grotendeels bepalend zijn voor de mate waarin de crisis structureel van aard is en gevolgen zal hebben voor markten over de hele wereld - en niet alleen Europa.

Rusland heeft volgens Ballcells het meest te verliezen wanneer dit conflict escaleert tot een volledige militaire confrontatie, gezien de financiële en economische belangen en de reputatie van het land.

Na het Russische militaire ingrijpen in de Krim blijft de situatie volgens Francesc Ballcells van Pimco in de Oekraïne extreem instabiel. Er zijn diverse uitkomsten denkbaar. De uiteindelijke uitkomst zal grotendeels bepalend zijn voor de mate waarin de crisis structureel van aard is en gevolgen zal hebben voor markten over de hele wereld - en niet alleen Europa. Rusland heeft volgens Ballcells het meest te verliezen wanneer dit conflict escaleert tot een volledige militaire confrontatie, gezien de financiële en economische belangen en de reputatie van het land.