Bovendien zijn er nog meer virtuele munten op komst. CEO Gref van de Russische Sberbank stelde vorige week een eigen virtuele munt voor, waarbij wordt uitgekeken voor alternatieven van de inmiddels omstreden geraakte gangmaker. In ieder geval wil Gref vermijden dat een Ponzi-schema ontstaat.

Volgens de topman van de grootste Russische bank is voor de virtuele munten een grote toekomst weggelegd, op voorwaarde dat het tot een voor iedereen aanvaardbare regelgeving komt. Ook de Amerikaanse bank JP Morgan Chase heeft al meer gewone interesse voor Bitcoin aan de dag gelegd.

Bovendien zijn er nog meer virtuele munten op komst. CEO Gref van de Russische Sberbank stelde vorige week een eigen virtuele munt voor, waarbij wordt uitgekeken voor alternatieven van de inmiddels omstreden geraakte gangmaker. In ieder geval wil Gref vermijden dat een Ponzi-schema ontstaat. Volgens de topman van de grootste Russische bank is voor de virtuele munten een grote toekomst weggelegd, op voorwaarde dat het tot een voor iedereen aanvaardbare regelgeving komt. Ook de Amerikaanse bank JP Morgan Chase heeft al meer gewone interesse voor Bitcoin aan de dag gelegd.