Op de vraag of hij geloofde in een instorten van de Europese Unie antwoordde Medvedev dat hij op korte termijn een dergelijk scenario uitsluit. Het gevaar op een implosie blijft echter echter onderhuis aanwezig, want we hebben met een unieke situatie te maken.

Medvedev besteedde bij zijn bezoek aan de Verenigde Staten ook aandacht aan de olieramp in de Golf van Mexico. Hij sloot een breakup van de oliemaatschappij niet uit.

De Russische president is in de Verenigde Staten voor het bijwonen van een meeting van G-20. Hij gaf geen verdere details over een mogelijke diversificatie van de Russische monetaire reserves.

Op de vraag of hij geloofde in een instorten van de Europese Unie antwoordde Medvedev dat hij op korte termijn een dergelijk scenario uitsluit. Het gevaar op een implosie blijft echter echter onderhuis aanwezig, want we hebben met een unieke situatie te maken. Medvedev besteedde bij zijn bezoek aan de Verenigde Staten ook aandacht aan de olieramp in de Golf van Mexico. Hij sloot een breakup van de oliemaatschappij niet uit. De Russische president is in de Verenigde Staten voor het bijwonen van een meeting van G-20. Hij gaf geen verdere details over een mogelijke diversificatie van de Russische monetaire reserves.