Chief Executive Officer Vitaly Nesis stelt dat bovendien de centrale banken op grote schaal goud zullen bijkopen. Vorig jaar is de goudprijs voor het 12de jaar op rij gestegen en dat was de langste periode van stijging voor de afgelopen 90 jaar op de Londense Bullion Market.

Vorig jaar kochten de centrale banken in totaal 536 ton goud, of een stijging met 17% ten opzichte van het jaar voordien. Nooit in de afgelopen 48 jaar kochten de centrale banken zoveel goud. Polymetal, de grootste zilverproducent, ziet geen reden voor de beleggers om over te stappen van goud naar zilver.

Chief Executive Officer Vitaly Nesis stelt dat bovendien de centrale banken op grote schaal goud zullen bijkopen. Vorig jaar is de goudprijs voor het 12de jaar op rij gestegen en dat was de langste periode van stijging voor de afgelopen 90 jaar op de Londense Bullion Market. Vorig jaar kochten de centrale banken in totaal 536 ton goud, of een stijging met 17% ten opzichte van het jaar voordien. Nooit in de afgelopen 48 jaar kochten de centrale banken zoveel goud. Polymetal, de grootste zilverproducent, ziet geen reden voor de beleggers om over te stappen van goud naar zilver.