Daarmee bedoelt de Amerikaanse zakenbank dat president Wladimir Poetin mogelijk zijn regering zal herschikken met de bedoeling om die broodnodige hervormingen door te voeren. Daardoor zou de Russische economie opnieuw in een hogere versnelling belanden.

Een ambitieuze agenda wat betreft privatiseringen en een verbetering van het investeringsklimaat kan opnieuw volop buitenlands geld aantrekken. De kansen op ingrijpende hervormingen nemen volgens Bank of America Merrill Lynch toe na de Olympische Winterspelen in februari.

Daarmee bedoelt de Amerikaanse zakenbank dat president Wladimir Poetin mogelijk zijn regering zal herschikken met de bedoeling om die broodnodige hervormingen door te voeren. Daardoor zou de Russische economie opnieuw in een hogere versnelling belanden. Een ambitieuze agenda wat betreft privatiseringen en een verbetering van het investeringsklimaat kan opnieuw volop buitenlands geld aantrekken. De kansen op ingrijpende hervormingen nemen volgens Bank of America Merrill Lynch toe na de Olympische Winterspelen in februari.