Maar de vraag luidt of Poetin nu al dan niet uitgepraat is. U.S. Secretary of State John Kerry beschuldigt Rusland er van geheimagenten in te zetten om de situatie in de Oekraïne te ontregelen, met de uiteindelijke bedoeling om het oostelijk deel van dat land in te lijven.

De Russische beer doet de goud- en olieprijs opnieuw stijgen, beide grondstoffen zijn in de afgelopen dagen een flink stuk duurder geworden. Een verdere escalatie van de crisis kan die prijzen verder doen stijgen, zeker wanneer het tot een gewapend conflict zou komen.

Maar de vraag luidt of Poetin nu al dan niet uitgepraat is. U.S. Secretary of State John Kerry beschuldigt Rusland er van geheimagenten in te zetten om de situatie in de Oekraïne te ontregelen, met de uiteindelijke bedoeling om het oostelijk deel van dat land in te lijven. De Russische beer doet de goud- en olieprijs opnieuw stijgen, beide grondstoffen zijn in de afgelopen dagen een flink stuk duurder geworden. Een verdere escalatie van de crisis kan die prijzen verder doen stijgen, zeker wanneer het tot een gewapend conflict zou komen.