Maar misschien holt de Cypriotische regering wel achter de feiten aan, want volgens onbevestigde geruchten zouden de Russische klanten al het grootste gedeelte van hun geld via de achterpoortjes van buitenlandse filialen van de banken hebben gehaald.

Tyler Durden van Zerohedge is van mening dat het Cypriotisch bankstelsel zo lek als een zeef is. De Russische oligarchen hebben van de chaos van de afgelopen week gebruik weet te maken om hun geld in veiligheid te brengen, aldus Durden. Daarmee moet nog worden afgewacht of de bankenbelasting voldoende zal opbrengen om Cyprus te helpen redden.

Maar misschien holt de Cypriotische regering wel achter de feiten aan, want volgens onbevestigde geruchten zouden de Russische klanten al het grootste gedeelte van hun geld via de achterpoortjes van buitenlandse filialen van de banken hebben gehaald. Tyler Durden van Zerohedge is van mening dat het Cypriotisch bankstelsel zo lek als een zeef is. De Russische oligarchen hebben van de chaos van de afgelopen week gebruik weet te maken om hun geld in veiligheid te brengen, aldus Durden. Daarmee moet nog worden afgewacht of de bankenbelasting voldoende zal opbrengen om Cyprus te helpen redden.