De beleggers wachten op meer bedrijfsresultaten, waarbij we in de loop van deze week alvast mogen uitkijken naar de cijfers van JP Morgan Chase en Wells Fargo. De Russell 2000 index bevindt zich wel op een nieuwe piek, wat betekent dat de kleinere aandelen het beter doen dan de blue chips.

De CBOE Volatility Index (VIX), de beste barometer om de vrees die eventueel bij de beleggers left uit te drukken, bevindt zich op 14, wat een laag niveau is.

Todd Salamone, director of research bij Schaeffer's Investment Research, vindt het een goede zaak dat de verwachtingen wat betreft de bedrijfsresultaten niet te hooggespannen zijn, op die manier is het makkelijk om de prognoses te kloppen.

De beleggers wachten op meer bedrijfsresultaten, waarbij we in de loop van deze week alvast mogen uitkijken naar de cijfers van JP Morgan Chase en Wells Fargo. De Russell 2000 index bevindt zich wel op een nieuwe piek, wat betekent dat de kleinere aandelen het beter doen dan de blue chips. De CBOE Volatility Index (VIX), de beste barometer om de vrees die eventueel bij de beleggers left uit te drukken, bevindt zich op 14, wat een laag niveau is. Todd Salamone, director of research bij Schaeffer's Investment Research, vindt het een goede zaak dat de verwachtingen wat betreft de bedrijfsresultaten niet te hooggespannen zijn, op die manier is het makkelijk om de prognoses te kloppen.