Dat blijkt ook uit het feit dat Rusland 40 miljard euro zet opzij om gevolgen EU-besmetting op te vangen. De Russen beseffen dus wel degelijk dat de gevaren nog niet zijn verdwenen. Het bericht stond te lezen in de Financial Times, die tevens berichtte dat Rusland het eigen bankensysteem zal hervormen.

Op basis van de futures gaan de Europese beurzen stabiel tot hoger openen. Alle ogen blijven vanzelfsprekend gericht op Spanje, waar de rendementen op de 10-jarige staatsobligaties gisteren een nieuw recordniveau bereikten. Ook de spread tussen Duitse en Italiaanse staatsobligaties is verder opgelopen.

Fugro maakt keuzedividend bekend

De op 22 mei 2012 gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Fugro N.V. heeft het dividend over het boekjaar 2011 vastgesteld op EUR 1,50 per (certificaat van) aandeel.

Aandeel- en certificaathouders konden kiezen tussen uitkering van het dividend in contanten of in (certificaten van) aandelen.

Het aantal dividendrechten dat recht geeft op één nieuw (certificaat van) aandeel (de omwisselverhouding), is vastgesteld op 30. Deze omwisselverhouding is gebaseerd op de gemiddelde gewogen beurskoers van de op NYSE Euronext in Amsterdam verhandelde certificaten van aandelen Fugro op 12, 13 en 14 juni 2012, zijnde EUR 45,30.

De waarde van het dividend in (certificaten van) aandelen is 0,67% hoger dan het dividend in contanten van EUR 1,50.

Ongeveer 55% van de aandeel- en certificaathouders heeft gekozen voor dividend in (certificaten van) aandelen. Hiervoor zullen ongeveer 1,4 miljoen nieuwe (certificaten van) aandelen worden uitgeven.

Betaling van het dividend in contanten en levering van de (certificaten van) aandelen ten behoeve van het dividend in (certificaten van) aandelen zal vanaf 18 juni 2012 plaatsvinden.

Dat blijkt ook uit het feit dat Rusland 40 miljard euro zet opzij om gevolgen EU-besmetting op te vangen. De Russen beseffen dus wel degelijk dat de gevaren nog niet zijn verdwenen. Het bericht stond te lezen in de Financial Times, die tevens berichtte dat Rusland het eigen bankensysteem zal hervormen. Op basis van de futures gaan de Europese beurzen stabiel tot hoger openen. Alle ogen blijven vanzelfsprekend gericht op Spanje, waar de rendementen op de 10-jarige staatsobligaties gisteren een nieuw recordniveau bereikten. Ook de spread tussen Duitse en Italiaanse staatsobligaties is verder opgelopen. Fugro maakt keuzedividend bekend De op 22 mei 2012 gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Fugro N.V. heeft het dividend over het boekjaar 2011 vastgesteld op EUR 1,50 per (certificaat van) aandeel. Aandeel- en certificaathouders konden kiezen tussen uitkering van het dividend in contanten of in (certificaten van) aandelen. Het aantal dividendrechten dat recht geeft op één nieuw (certificaat van) aandeel (de omwisselverhouding), is vastgesteld op 30. Deze omwisselverhouding is gebaseerd op de gemiddelde gewogen beurskoers van de op NYSE Euronext in Amsterdam verhandelde certificaten van aandelen Fugro op 12, 13 en 14 juni 2012, zijnde EUR 45,30. De waarde van het dividend in (certificaten van) aandelen is 0,67% hoger dan het dividend in contanten van EUR 1,50. Ongeveer 55% van de aandeel- en certificaathouders heeft gekozen voor dividend in (certificaten van) aandelen. Hiervoor zullen ongeveer 1,4 miljoen nieuwe (certificaten van) aandelen worden uitgeven. Betaling van het dividend in contanten en levering van de (certificaten van) aandelen ten behoeve van het dividend in (certificaten van) aandelen zal vanaf 18 juni 2012 plaatsvinden.