Maar de Russen zouden de Amerikanen waarschijnlijk het meeste pijn doen door een valutaoorlog te ontketenen die de Amerikaanse dollar minder concurrentieel maakt op de wereldmarkt. Bloomberg vreest bovendien voor een cyberaanval vanuit Rusland op Amerikaanse banken.

Russische hackers zouden bovendien ook de Amerikaanse financiële markten kunnen kraken of de financiële infrastructuur aanpakken. Volgens computerspecialisten zouden vooral de Amerikaanse banken bijzonder kwetsbaar zijn voor een aanval uit die hoek.

Maar de Russen zouden de Amerikanen waarschijnlijk het meeste pijn doen door een valutaoorlog te ontketenen die de Amerikaanse dollar minder concurrentieel maakt op de wereldmarkt. Bloomberg vreest bovendien voor een cyberaanval vanuit Rusland op Amerikaanse banken. Russische hackers zouden bovendien ook de Amerikaanse financiële markten kunnen kraken of de financiële infrastructuur aanpakken. Volgens computerspecialisten zouden vooral de Amerikaanse banken bijzonder kwetsbaar zijn voor een aanval uit die hoek.