Rusland spreekt bovendien krachtige taal met betrekking tot de koers van de roebel. Gouverneur Elvira Nebiullina van de Bank Rossii sprak van 'ongelimiteerde' interventies om de koers van de roebel overheid te houden wanneer een dergelijk ingrijpen noodzakelijk zou zijn.

Rusland heeft tot dusver geweigerd om de rente te verhogen, maar zag zich wel genoodzaakt om een veiling van staatsobligaties af te gelasten. De roebel is weliswaar teruggevallen tot een nieuw dieptepunt ten opzichte van een korfje van munten, maar tot een echte uitverkoop is het tot dusver niet gekomen.

Rusland spreekt bovendien krachtige taal met betrekking tot de koers van de roebel. Gouverneur Elvira Nebiullina van de Bank Rossii sprak van 'ongelimiteerde' interventies om de koers van de roebel overheid te houden wanneer een dergelijk ingrijpen noodzakelijk zou zijn. Rusland heeft tot dusver geweigerd om de rente te verhogen, maar zag zich wel genoodzaakt om een veiling van staatsobligaties af te gelasten. De roebel is weliswaar teruggevallen tot een nieuw dieptepunt ten opzichte van een korfje van munten, maar tot een echte uitverkoop is het tot dusver niet gekomen.