David Stockman, directeur Office of Management and Budget onder de Reagan administratie, is van mening dat er één grote katalysator is die de markten uiteindelijk van hun stuk kan brengen. Het uit de hand lopen van de situatie in Rusland kan een grote correctie inluiden.

Die zou de aanleiding kunnen zijn van een koersdaling met honderden punten voor de S&P 500. Stockman verwijt de administratie van president Barack Obama dat ze de crisis in de Oekraïne slecht heeft aangepakt, waardoor er in Rusland nog vreemde zaken kunnen gebeuren.

David Stockman, directeur Office of Management and Budget onder de Reagan administratie, is van mening dat er één grote katalysator is die de markten uiteindelijk van hun stuk kan brengen. Het uit de hand lopen van de situatie in Rusland kan een grote correctie inluiden. Die zou de aanleiding kunnen zijn van een koersdaling met honderden punten voor de S&P 500. Stockman verwijt de administratie van president Barack Obama dat ze de crisis in de Oekraïne slecht heeft aangepakt, waardoor er in Rusland nog vreemde zaken kunnen gebeuren.