De munt wordt in een beperkte oplage uitgegeven, voorlopig wordt aan 500 stuks gedacht. Poetin wordt gehuldigd vanwege zijn leiderschap en zijn onverzoenlijke houding ten opzichte van de Oekraïne. Slechts een beperkt aantal munten komt in de handel, de meesten zullen als relatiegeschenk overhandigd worden.

In de krant Komsomolskaya Pravda verklaarde directeur Vladimir Vasyuhin van de Art Grani stichting dat door het weer thuisbrengen van de Oekraïne Poetin heeft aangetoond dat hij een verstandig man en een groot politicus is. Hoe de rest van de wereld op de emissie zal reageren, moet nog afgewacht worden.

De munt wordt in een beperkte oplage uitgegeven, voorlopig wordt aan 500 stuks gedacht. Poetin wordt gehuldigd vanwege zijn leiderschap en zijn onverzoenlijke houding ten opzichte van de Oekraïne. Slechts een beperkt aantal munten komt in de handel, de meesten zullen als relatiegeschenk overhandigd worden. In de krant Komsomolskaya Pravda verklaarde directeur Vladimir Vasyuhin van de Art Grani stichting dat door het weer thuisbrengen van de Oekraïne Poetin heeft aangetoond dat hij een verstandig man en een groot politicus is. Hoe de rest van de wereld op de emissie zal reageren, moet nog afgewacht worden.