Op korte termijn is enige voorzichtigheid ten opzichte van Rusland raadzaam. Op langere termijn biedt deze markt volgens ING

Investment Management (ING IM) aanzienlijk opwaarts potentieel voor beleggers. Als verdere escalatie uitblijft, is de Russische markt sterk ondergewaardeerd.

Nathan Griffiths, Lead Portfolio Manager Emerging Markets Equities bij ING IM, gaf de volgende commentaar: "Onze beste inschatting van de huidige situatie is dat Rusland met de annexatie van de Krim zijn strategische doelen heeft bereikt. Uiteraard weten wij niet zeker of Rusland van plan was de Krim te annexeren. Mogelijk heeft Rusland willen voorkomen dat de Krim deel zou gaan uitmaken van een uitgebreide NAVO, samen met Sebastopol."

Op korte termijn is enige voorzichtigheid ten opzichte van Rusland raadzaam. Op langere termijn biedt deze markt volgens ING Investment Management (ING IM) aanzienlijk opwaarts potentieel voor beleggers. Als verdere escalatie uitblijft, is de Russische markt sterk ondergewaardeerd. Nathan Griffiths, Lead Portfolio Manager Emerging Markets Equities bij ING IM, gaf de volgende commentaar: "Onze beste inschatting van de huidige situatie is dat Rusland met de annexatie van de Krim zijn strategische doelen heeft bereikt. Uiteraard weten wij niet zeker of Rusland van plan was de Krim te annexeren. Mogelijk heeft Rusland willen voorkomen dat de Krim deel zou gaan uitmaken van een uitgebreide NAVO, samen met Sebastopol."