Een herstelrally die pas aan kracht zou winnen als de Amerikaanse S&P 500 index nog eens kort door zijn bodem van augustus 2011 zou zakken.

Dat is vorige week gebeurd en hierop volgde een krachtig herstel van de Amerikaanse aandelenmarkt. Leleux gaat er voor de komende weken dan ook vanuit dat deze rally nog verder zal gaan.

Let wel: de analisten van de bank wensen duidelijk te onderstrepen dat het naar hun mening een tijdelijk opwaartse correctie zal zijn in een nog steeds dalende langetermijntrend van de Westerse beurzen.

Op een bepaald ogenblik zal er daarom winst genomen moeten worden!

Een herstelrally die pas aan kracht zou winnen als de Amerikaanse S&P 500 index nog eens kort door zijn bodem van augustus 2011 zou zakken. Dat is vorige week gebeurd en hierop volgde een krachtig herstel van de Amerikaanse aandelenmarkt. Leleux gaat er voor de komende weken dan ook vanuit dat deze rally nog verder zal gaan. Let wel: de analisten van de bank wensen duidelijk te onderstrepen dat het naar hun mening een tijdelijk opwaartse correctie zal zijn in een nog steeds dalende langetermijntrend van de Westerse beurzen. Op een bepaald ogenblik zal er daarom winst genomen moeten worden!