Dit succes versterkt de trouw van onze aandeelhouders, door hen de kans te bieden om in te tekenen op nieuwe aandelen tegen een aantrekkelijke prijs.

Het draagt ook bij tot de versterking van de financiële soliditeit en het vertrouwen van onze aandeelhouders in de strategie van de groep.

Dit eerste optionele dividend laat toe om op 28 mei 2013 het kapitaal van ATENOR GROUP te verhogen ten belope van 5,77 miljoen euro door 213.507 nieuwe aandelen te creëren.

Deze nieuwe aandelen zullen vanaf 30 mei 2013 noteren op en toegelaten worden tot de NYSE Euronext Brussel.

Dit succes versterkt de trouw van onze aandeelhouders, door hen de kans te bieden om in te tekenen op nieuwe aandelen tegen een aantrekkelijke prijs. Het draagt ook bij tot de versterking van de financiële soliditeit en het vertrouwen van onze aandeelhouders in de strategie van de groep. Dit eerste optionele dividend laat toe om op 28 mei 2013 het kapitaal van ATENOR GROUP te verhogen ten belope van 5,77 miljoen euro door 213.507 nieuwe aandelen te creëren. Deze nieuwe aandelen zullen vanaf 30 mei 2013 noteren op en toegelaten worden tot de NYSE Euronext Brussel.