Met deze mededeling, en samen met de 2 in 2009 gecertificeerde fabrieken, plantages en kleine planters in Hargy Oil Palms in Papoea-Nieuw-Guinea, heeft Sipef nu 4 van haar 6 fabrieken gecertificeerd, wat overeenstemt met iets meer dan 70% van de ruwe-palmolie productie.

De Sipef-groep, die nu reeds vanuit PNG "segregated" en "mass balance" gecertificeerde duurzame palmolie levert, kan nu hetzelfde aanbieden vanuit Indonesië.

De overige 2 fabrieken van de Groep die zich in de Bengkulu provincie op Sumatra bevinden, worden voorbereid voor audit in september, waardoor de volledige palmolieproductie van Sipef RSPO gecertificeerd zou moeten zijn vóór het einde van 2010.

Met deze mededeling, en samen met de 2 in 2009 gecertificeerde fabrieken, plantages en kleine planters in Hargy Oil Palms in Papoea-Nieuw-Guinea, heeft Sipef nu 4 van haar 6 fabrieken gecertificeerd, wat overeenstemt met iets meer dan 70% van de ruwe-palmolie productie. De Sipef-groep, die nu reeds vanuit PNG "segregated" en "mass balance" gecertificeerde duurzame palmolie levert, kan nu hetzelfde aanbieden vanuit Indonesië. De overige 2 fabrieken van de Groep die zich in de Bengkulu provincie op Sumatra bevinden, worden voorbereid voor audit in september, waardoor de volledige palmolieproductie van Sipef RSPO gecertificeerd zou moeten zijn vóór het einde van 2010.