Dat stond te lezen in de Sunday Times, maar het bericht werd tot dusver door de bank nog niet bevestigd. Het zou gaan om een bedrag van tussen de £3 en £5 mrd dat RBS wil ophalen.

De onderhandelingen zouden zich nog in een vroeg stadium bevinden, zodat het te vroeg is om er al meer uitspraken over te doen. Het belang van de Britse overheid kan volgens het Asset Protection Scheme oplopen tot meer dan 80%.

Topman Stephen Hester zou door een kapitaalverhoging door te voeren zo'n scenario willen vermijden. Voorlopig weigert de bank nog alle commentaar op het bericht.

Dat stond te lezen in de Sunday Times, maar het bericht werd tot dusver door de bank nog niet bevestigd. Het zou gaan om een bedrag van tussen de £3 en £5 mrd dat RBS wil ophalen. De onderhandelingen zouden zich nog in een vroeg stadium bevinden, zodat het te vroeg is om er al meer uitspraken over te doen. Het belang van de Britse overheid kan volgens het Asset Protection Scheme oplopen tot meer dan 80%. Topman Stephen Hester zou door een kapitaalverhoging door te voeren zo'n scenario willen vermijden. Voorlopig weigert de bank nog alle commentaar op het bericht.