Royal Bank of Scotland: "Volgens Rogers moet de V.S. met name bezuinigen op defensie: "We've got troops in 150 countries around the world. They're not doing us any good, they're making enemies. They're costing us a fortune"*. Volgens Rogers is kans groot dat er weer een nieuwe ronde van QE aankomt, gezien de verkiezingen in 2012 en omdat het enige waar Bernanke volgens Rogers toe in staat is, is om "geld te drukken"."

Misschien noemen ze het geen QE3, maar het zal op hetzelfde neerkomen, aldus Rogers. Rogers' grote zorg is inflatie, waartegen een hogere rente bescherming kan bieden. Trichet's beleid waarbij de rente verhoogd wordt kan dan ook op Rogers' waardering rekenen. Royal Bank of Scotland: "Rogers' antwoord is bekend: grondstoffen. Wel verrassend is dat Rogers in een recent Reuters Interview aangaf 'short' te gaan in opkomende markten en 'long' in de dollar in anticipatie op het einde van QE2."

Royal Bank of Scotland: "Volgens Rogers moet de V.S. met name bezuinigen op defensie: "We've got troops in 150 countries around the world. They're not doing us any good, they're making enemies. They're costing us a fortune"*. Volgens Rogers is kans groot dat er weer een nieuwe ronde van QE aankomt, gezien de verkiezingen in 2012 en omdat het enige waar Bernanke volgens Rogers toe in staat is, is om "geld te drukken"." Misschien noemen ze het geen QE3, maar het zal op hetzelfde neerkomen, aldus Rogers. Rogers' grote zorg is inflatie, waartegen een hogere rente bescherming kan bieden. Trichet's beleid waarbij de rente verhoogd wordt kan dan ook op Rogers' waardering rekenen. Royal Bank of Scotland: "Rogers' antwoord is bekend: grondstoffen. Wel verrassend is dat Rogers in een recent Reuters Interview aangaf 'short' te gaan in opkomende markten en 'long' in de dollar in anticipatie op het einde van QE2."