Royal Bank of Scotland: "Met de transactie is een bedrag van 1,83 miljard dollar gemoeid. Het gaat onder meer om het Zuid-Koreaanse staalbedrijf Posco, de Koreaanse National Pension Service (NPS) en Nippon Steel, Sojitz en JFE uit Japan.

Posco en de NPS nemen 5 procent voor hun rekening en de Japanners staan in voor de resterende 10%."

De staalproducenten willen op die manier de afhankelijkheid van China voor REE verminderen. Zeldzame metalen zijn tegenwoordig zeer populair bij de beleggers. Royal Bank of Scotland: "Investeren in Rare Earth Elements of REE kan via ons Zeldzame Aardmetalen Certificaat."

Royal Bank of Scotland: "Met de transactie is een bedrag van 1,83 miljard dollar gemoeid. Het gaat onder meer om het Zuid-Koreaanse staalbedrijf Posco, de Koreaanse National Pension Service (NPS) en Nippon Steel, Sojitz en JFE uit Japan. Posco en de NPS nemen 5 procent voor hun rekening en de Japanners staan in voor de resterende 10%." De staalproducenten willen op die manier de afhankelijkheid van China voor REE verminderen. Zeldzame metalen zijn tegenwoordig zeer populair bij de beleggers. Royal Bank of Scotland: "Investeren in Rare Earth Elements of REE kan via ons Zeldzame Aardmetalen Certificaat."