Roularta zet daarmee een nieuwe stap in het kader van het stroomlijnen van zijn portefeuille in Frankrijk. De groep concentreert zich op de corebusiness rond de clusters News, Business, Lifestyle, Cultuur en Oriëntatie (L'Etudiant).

Anderzijds heeft Roularta uit het failliete dossier Verheyen Graphics NV de activiteiten van de Rupelkoerier overgenomen. Deze worden geïntegreerd in de Streekkrant.

Intussen kan de balans gemaakt worden van een moeilijk eerste halfjaar. De operationele cashflow (Ebitda) blijft ruim positief, maar Roularta zal over het eerste semester een nettoverlies noteren tengevolge van de crisis-gerelateerde daling van de reclame-inkomsten in de magazinedivisie, eenmalige kosten en afwaardering van goodwill.

Roularta zet daarmee een nieuwe stap in het kader van het stroomlijnen van zijn portefeuille in Frankrijk. De groep concentreert zich op de corebusiness rond de clusters News, Business, Lifestyle, Cultuur en Oriëntatie (L'Etudiant).Anderzijds heeft Roularta uit het failliete dossier Verheyen Graphics NV de activiteiten van de Rupelkoerier overgenomen. Deze worden geïntegreerd in de Streekkrant.Intussen kan de balans gemaakt worden van een moeilijk eerste halfjaar. De operationele cashflow (Ebitda) blijft ruim positief, maar Roularta zal over het eerste semester een nettoverlies noteren tengevolge van de crisis-gerelateerde daling van de reclame-inkomsten in de magazinedivisie, eenmalige kosten en afwaardering van goodwill.