Via een innovatieve en uiterst gebruiksvriendelijke app kan iedere Yellowbrick-gebruiker zijn/haar aankomst- en vertrektijd melden via een eenvoudige toetsdruk op zijn/haar smartphone. De betaling wordt eenmaal per week gedaan door particuliere klanten en eenmaal per maand door zakelijke klanten.

Yellowbrick werd in 2006 ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Brick Parking, tevens medeoprichter van Yellowbrick België.

Brick Parking heeft in Nederland een leidende positie op vlak van stedelijk parkeer- en verkeersbeleid, onder andere door de ontwikkeling van geautomatiseerde parkeercontroles aan de hand van handcomputers of scanapparatuur, en door de ontwikkeling van parkeer- en verkeerstelsystemen.

Via een innovatieve en uiterst gebruiksvriendelijke app kan iedere Yellowbrick-gebruiker zijn/haar aankomst- en vertrektijd melden via een eenvoudige toetsdruk op zijn/haar smartphone. De betaling wordt eenmaal per week gedaan door particuliere klanten en eenmaal per maand door zakelijke klanten. Yellowbrick werd in 2006 ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Brick Parking, tevens medeoprichter van Yellowbrick België. Brick Parking heeft in Nederland een leidende positie op vlak van stedelijk parkeer- en verkeersbeleid, onder andere door de ontwikkeling van geautomatiseerde parkeercontroles aan de hand van handcomputers of scanapparatuur, en door de ontwikkeling van parkeer- en verkeerstelsystemen.