Coface Services Belgium, met een jaarlijkse omzet van circa 6 miljoen euro en een veertigtal personeelsleden, is met 25 jaar ervaring een zeer belangrijke speler op de markt van handelsinformatie.

Onder de merknaam B-information biedt Coface Services Belgium

(vroeger Euro DB) up-to-date bedrijfsinformatie op maat. B-information bouwt de oplossing die het beste aansluit op de behoeften van de klant: van het ontdekken van de beste

prospecten in een specifieke markt, het opvolgen van klanten en leveranciers op basis van precieze financiële en wettelijke informatie tot en met het vorderen van achterstallige

betalingen.

Met een database van meer dan een miljoen Belgische ondernemingen biedt B-information performante oplossingen om enerzijds de impact van een marketing- en verkoopcampagne

te maximaliseren en anderzijds om databases van klanten te verrijken en up-to-date te houden.

Daarnaast beschikt Coface Services Belgium over financiële bedrijfsinformatie van meer dan 200 miljoen bedrijven wereldwijd, met gedetailleerde analyses om alle commerciële opportuniteiten en risico's met klanten en leveranciers te beheren.

Deze overname past perfect in de strategie van Roularta Media Group om zijn huidige positie op de markt van Business Information te versterken.

Roularta is via Trends Top al sterk op die markt actief . Trends Top is geëvolueerd van papieren bedrijvengids naar een online werkinstrument, met dagelijks geactualiseerde informatie over 325.000 bedrijven en 500.000 beslissingsnemers.

Trendstop.be biedt bovendien performante webtools voor doelgerichte prospectie, salesmanagement en financiële analyse en telt ondertussen meer dan 30.000 unieke bezoekers per dag, goed voor 3,6 miljoen pageviews per maand.

Coface Services Belgium, met een jaarlijkse omzet van circa 6 miljoen euro en een veertigtal personeelsleden, is met 25 jaar ervaring een zeer belangrijke speler op de markt van handelsinformatie. Onder de merknaam B-information biedt Coface Services Belgium (vroeger Euro DB) up-to-date bedrijfsinformatie op maat. B-information bouwt de oplossing die het beste aansluit op de behoeften van de klant: van het ontdekken van de beste prospecten in een specifieke markt, het opvolgen van klanten en leveranciers op basis van precieze financiële en wettelijke informatie tot en met het vorderen van achterstallige betalingen. Met een database van meer dan een miljoen Belgische ondernemingen biedt B-information performante oplossingen om enerzijds de impact van een marketing- en verkoopcampagne te maximaliseren en anderzijds om databases van klanten te verrijken en up-to-date te houden. Daarnaast beschikt Coface Services Belgium over financiële bedrijfsinformatie van meer dan 200 miljoen bedrijven wereldwijd, met gedetailleerde analyses om alle commerciële opportuniteiten en risico's met klanten en leveranciers te beheren. Deze overname past perfect in de strategie van Roularta Media Group om zijn huidige positie op de markt van Business Information te versterken. Roularta is via Trends Top al sterk op die markt actief . Trends Top is geëvolueerd van papieren bedrijvengids naar een online werkinstrument, met dagelijks geactualiseerde informatie over 325.000 bedrijven en 500.000 beslissingsnemers. Trendstop.be biedt bovendien performante webtools voor doelgerichte prospectie, salesmanagement en financiële analyse en telt ondertussen meer dan 30.000 unieke bezoekers per dag, goed voor 3,6 miljoen pageviews per maand.