Maar onderhuids kan de situatie natuurlijk allesbehalve gezond genoemd worden. Roubini is van mening dat er een perfecte storm op komst is die alles en iedereen dreigt weg te vagen. Die storm zal uiteindelijk leiden tot een instorting van het financieel en economisch systeem zoals we dat kennen.

De wereld mag zich dus voorbereiden op een recessie en daar is uiteindelijk de Amerikaanse centrale bank met haar politiek van ruime geldcreatie verantwoordelijk voor. We worden bedolven onder de schulden en die zullen eerst weggewerkt moeten worden alvorens we met een schone lei zouden kunnen herbeginnen.

Maar onderhuids kan de situatie natuurlijk allesbehalve gezond genoemd worden. Roubini is van mening dat er een perfecte storm op komst is die alles en iedereen dreigt weg te vagen. Die storm zal uiteindelijk leiden tot een instorting van het financieel en economisch systeem zoals we dat kennen. De wereld mag zich dus voorbereiden op een recessie en daar is uiteindelijk de Amerikaanse centrale bank met haar politiek van ruime geldcreatie verantwoordelijk voor. We worden bedolven onder de schulden en die zullen eerst weggewerkt moeten worden alvorens we met een schone lei zouden kunnen herbeginnen.