Tot dusver was die voorbehouden voor de elite, meer bepaald voor de leden van de heersende communistische partij. In de toekomst zal die welvaart gedeeld moeten worden met de opkomende middenklasse, die met nadruk een groter deel van de koek voor haarzelf opeist.

Uit een rondvraag gevoerd door Bank of America Merrill Lynch blijkt dat een harde landing in China momenteel als één van de grootste risico's wordt beschouwd. Veel grote beleggers hebben zich teruggetrokken uit de groeimarkten en dat heeft alles te maken met het China-verhaal.

Tot dusver was die voorbehouden voor de elite, meer bepaald voor de leden van de heersende communistische partij. In de toekomst zal die welvaart gedeeld moeten worden met de opkomende middenklasse, die met nadruk een groter deel van de koek voor haarzelf opeist. Uit een rondvraag gevoerd door Bank of America Merrill Lynch blijkt dat een harde landing in China momenteel als één van de grootste risico's wordt beschouwd. Veel grote beleggers hebben zich teruggetrokken uit de groeimarkten en dat heeft alles te maken met het China-verhaal.