Veel goed nieuws zit volgens haar al in de koersen verrekend. De Europese Centrale Bank overspoelde de markt met liquiditeiten in het kader van haar Long-Term Refinancing Operations programma, waarbij de banken meer dan 1000 miljard euro konden ophalen aan een schamele 1% rente.

Slecht nieuws op komst?

Het goede nieuws hebben we volgens Sanchez nu wel gehad, het tij kan weer gaan keren. Daarbij wordt nogmaals herinnerd aan het probleemgeval Spanje. Een escalatie van de Spaanse situatie zou de crisissfeer in de eurozone in een mum van tijd doen terugkeren.

Er is echter meer. We staan aan de vooravond van een nieuw resultatenseizoen en dat zou wel eens negatieve verrassingen met zich mee kunnen brengen. Roubini Global Economics geeft daarom de voorkeur aan bedrijfsobligaties, waar nog stevige rendementen te rapen vallen.

Veel goed nieuws zit volgens haar al in de koersen verrekend. De Europese Centrale Bank overspoelde de markt met liquiditeiten in het kader van haar Long-Term Refinancing Operations programma, waarbij de banken meer dan 1000 miljard euro konden ophalen aan een schamele 1% rente. Slecht nieuws op komst? Het goede nieuws hebben we volgens Sanchez nu wel gehad, het tij kan weer gaan keren. Daarbij wordt nogmaals herinnerd aan het probleemgeval Spanje. Een escalatie van de Spaanse situatie zou de crisissfeer in de eurozone in een mum van tijd doen terugkeren. Er is echter meer. We staan aan de vooravond van een nieuw resultatenseizoen en dat zou wel eens negatieve verrassingen met zich mee kunnen brengen. Roubini Global Economics geeft daarom de voorkeur aan bedrijfsobligaties, waar nog stevige rendementen te rapen vallen.