Ronan Carr (Morgan Stanley): "We blijven inderdaad positief voor de beurs en dat omwille van verschillende factoren. De waarderingen zijn nog steeds attractief en van een overdreven optimisme is zeker nog geen sprake. Bovendien worden de beleggers veel te negatief over de economische verwachtingen, zeker wat Europa betreft."

Ondanks het feit dat de MSCI Europe vanaf de 1ste juli met circa 10% is gestegen, is Carr nog steeds koper van Europese aandelen: "Wij verwachten dat de beleggers in de komende weken optimistischer gaan worden voor de economische vooruitzichten in Europa. Een belangrijk aantrekkingspunt is het dividend: het dividendrendement bij Europese aandelen ligt hoger dan dat op staatsobligaties. Dat bleek in het verleden steeds een sterk koopsignaal voor aandelen en ik verwacht dat dit ditmaal niet anders gaat zijn."

Ronan Carr (Morgan Stanley): "We blijven inderdaad positief voor de beurs en dat omwille van verschillende factoren. De waarderingen zijn nog steeds attractief en van een overdreven optimisme is zeker nog geen sprake. Bovendien worden de beleggers veel te negatief over de economische verwachtingen, zeker wat Europa betreft." Ondanks het feit dat de MSCI Europe vanaf de 1ste juli met circa 10% is gestegen, is Carr nog steeds koper van Europese aandelen: "Wij verwachten dat de beleggers in de komende weken optimistischer gaan worden voor de economische vooruitzichten in Europa. Een belangrijk aantrekkingspunt is het dividend: het dividendrendement bij Europese aandelen ligt hoger dan dat op staatsobligaties. Dat bleek in het verleden steeds een sterk koopsignaal voor aandelen en ik verwacht dat dit ditmaal niet anders gaat zijn."