Ron Paul en Jim Rogers zijn samen met een waarschuwing naar buiten gekomen die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Er is meer chaos op komst en, of we dat graag horen of niet, we zullen er niet aan kunnen ontsnappen. Die chaos zal in alle geledingen van de maatschappij voelbaar zijn.

Landen zullen failliet gaan en hoe slechter de zaken er voorstaan hoe wanhopiger hun ontsnappingsstrategieën zullen worden. Het is niet de eerste keer dat de wereld zich in een dergelijke situatie bevindt, maar ditmaal is het anders in die zin dat we volledig klem zitten.

Ron Paul en Jim Rogers zijn samen met een waarschuwing naar buiten gekomen die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Er is meer chaos op komst en, of we dat graag horen of niet, we zullen er niet aan kunnen ontsnappen. Die chaos zal in alle geledingen van de maatschappij voelbaar zijn. Landen zullen failliet gaan en hoe slechter de zaken er voorstaan hoe wanhopiger hun ontsnappingsstrategieën zullen worden. Het is niet de eerste keer dat de wereld zich in een dergelijke situatie bevindt, maar ditmaal is het anders in die zin dat we volledig klem zitten.