In de electronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen in Singapore gehandeld aan 74,13 dollar per vat ruwe olie, of 67 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren.

Ben Westmore, Minerals and Energy econoom bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat de situatie op de oliemarkt onduidelijk zal blijven totdat er duidelijkheid is of we al dan niet een economische groeivertraging gaan krijgen.

De roller-coaster ride in de olieprijs kan dus nog even blijven aanhouden, waarbij de olieprijs momenteel stevige technische weerstand ontmoet op het niveau van 75,85 dollar.

In de electronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen in Singapore gehandeld aan 74,13 dollar per vat ruwe olie, of 67 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren. Ben Westmore, Minerals and Energy econoom bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat de situatie op de oliemarkt onduidelijk zal blijven totdat er duidelijkheid is of we al dan niet een economische groeivertraging gaan krijgen. De roller-coaster ride in de olieprijs kan dus nog even blijven aanhouden, waarbij de olieprijs momenteel stevige technische weerstand ontmoet op het niveau van 75,85 dollar.