Gewoonlijk zijn de gurus het volgens Royal Bank of Scotland op veel punten met elkaar eens (of in ieder geval gezamenlijk oneens met het beleid van de Amerikaanse overheid) maar ditmaal zit Marc Faber er volgens Jim Rogers volledig naast. "Marc still does not understand China" aldus Rogers.

Vanwaar deze "clash of the titans", zoals sommige media kopten? Marc Faber is één van de beleggers die een "hard landing" voor China verwacht.

Faber gaf onlangs zelfs aan zich meer zorgen te maken om een afname van de economische groei in China dan een recessie in Europa. "

De Chinese economie bestaat uit een groot aantal verschillende sectoren en ik denk dat in een aantal van deze sectoren momenteel al sprake is van een recessie" aldus Faber.

Gewoonlijk zijn de gurus het volgens Royal Bank of Scotland op veel punten met elkaar eens (of in ieder geval gezamenlijk oneens met het beleid van de Amerikaanse overheid) maar ditmaal zit Marc Faber er volgens Jim Rogers volledig naast. "Marc still does not understand China" aldus Rogers. Vanwaar deze "clash of the titans", zoals sommige media kopten? Marc Faber is één van de beleggers die een "hard landing" voor China verwacht. Faber gaf onlangs zelfs aan zich meer zorgen te maken om een afname van de economische groei in China dan een recessie in Europa. " De Chinese economie bestaat uit een groot aantal verschillende sectoren en ik denk dat in een aantal van deze sectoren momenteel al sprake is van een recessie" aldus Faber.