Daardoor bestaat het risico dat de Verenigde Staten de wereldeconomie in een depressie duwen. Rogers, chairman van Rogers Holdings en auteur van boeken als "Investment Biker" en "Adventure Capitalist" spreekt van een slecht economisch beleid.

Rogers is met name van mening dat American International Group over kop moet gaan. Deze verzekeraar liet over het vierde kwartaal het grootste verlies uit de Amerikaanse bankgeschiedenis optekenen.

Volgens Rogers maken de Verenigde Staten dezelfde fouten als Japan in de jaren tachtig en dreigen ze zombiebanken te creëren. Het beste zou zijn om die banken gewoon over kop te laten gaan.

Daardoor bestaat het risico dat de Verenigde Staten de wereldeconomie in een depressie duwen. Rogers, chairman van Rogers Holdings en auteur van boeken als "Investment Biker" en "Adventure Capitalist" spreekt van een slecht economisch beleid. Rogers is met name van mening dat American International Group over kop moet gaan. Deze verzekeraar liet over het vierde kwartaal het grootste verlies uit de Amerikaanse bankgeschiedenis optekenen. Volgens Rogers maken de Verenigde Staten dezelfde fouten als Japan in de jaren tachtig en dreigen ze zombiebanken te creëren. Het beste zou zijn om die banken gewoon over kop te laten gaan.