Sommige delen van de Chinese economie gaan het inderdaad moeilijk hebben, maar andere delen gaan blijven groeien.

Dat betekent dat de vraag naar grondstoffen groot gaat blijven.

Rogers sluit tussentijdse correcties bij de grondstoffen niet uit, maar gelooft dat de algemene trend stijgend zal blijven.

Wat de grondstoffen betreft, verwees Rogers naar goud in de jaren 70. De goudprijs steeg toen met 600%, om vervolgens met 50% te corrigeren.

Vervolgens kwam een secular bull market die de goudprijs nogmaals met 850% deed stijgen. Correcties zijn volgens Rogers de gewoonste zaak in de wereld op de grondstoffenmarkten.

Sommige delen van de Chinese economie gaan het inderdaad moeilijk hebben, maar andere delen gaan blijven groeien. Dat betekent dat de vraag naar grondstoffen groot gaat blijven. Rogers sluit tussentijdse correcties bij de grondstoffen niet uit, maar gelooft dat de algemene trend stijgend zal blijven. Wat de grondstoffen betreft, verwees Rogers naar goud in de jaren 70. De goudprijs steeg toen met 600%, om vervolgens met 50% te corrigeren. Vervolgens kwam een secular bull market die de goudprijs nogmaals met 850% deed stijgen. Correcties zijn volgens Rogers de gewoonste zaak in de wereld op de grondstoffenmarkten.