Het bedrag aan nieuw uitstaande kredieten is met 1000 miljard dollar gestegen, een bedrag dat we ons bijna niet kunnen voorstellen. De Chinese economie bevond zich al in vieze papieren, maar de situatie wordt erger met de dag. De rode lampen gaan volop flikkeren voor China.

Dat de bom ooit gaat barsten, staat voor Chanos als een paal boven water. Alleen valt moeilijk te voorspellen wanneer dat zal gebeuren.

Chanos adviseert alle beleggers om short te gaan op de Chinese beurs op alle aandelen die in de verste verte iets met de bouw te maken hebben.

Het bedrag aan nieuw uitstaande kredieten is met 1000 miljard dollar gestegen, een bedrag dat we ons bijna niet kunnen voorstellen. De Chinese economie bevond zich al in vieze papieren, maar de situatie wordt erger met de dag. De rode lampen gaan volop flikkeren voor China. Dat de bom ooit gaat barsten, staat voor Chanos als een paal boven water. Alleen valt moeilijk te voorspellen wanneer dat zal gebeuren. Chanos adviseert alle beleggers om short te gaan op de Chinese beurs op alle aandelen die in de verste verte iets met de bouw te maken hebben.