Volgens bestuursvoorzitter Franz Humer bedraagt de rente USD 1,5 miljard voor belastingen.

Tegen 2012 - 2013 is het concern volgens hem weer schuldenvrij, als er zich geen onvoorziene gebeurtenissen voordoen. Genentech en Roche hebben volgens Humer allebei een sterke kasstroom, wat het mogelijk maakt om de schuld af te betalen.

Roche heeft USD 39 miljard op de obligatiemarkt opgehaald om het resterend belang van 44 procent in Genentech over te nemen. De totale overnamesom voor dit belang bedraagt USD 46,8 miljard.

Vrijdag heeft Fitch Ratings zijn waardering voor Roche nog verlaagd naar AA-, zo merkt ABN Amro op. De outlook is van stabiel naar negatief gegaan. Dat had te maken met de schuldenpositie van het bedrijf.

Volgens bestuursvoorzitter Franz Humer bedraagt de rente USD 1,5 miljard voor belastingen. Tegen 2012 - 2013 is het concern volgens hem weer schuldenvrij, als er zich geen onvoorziene gebeurtenissen voordoen. Genentech en Roche hebben volgens Humer allebei een sterke kasstroom, wat het mogelijk maakt om de schuld af te betalen. Roche heeft USD 39 miljard op de obligatiemarkt opgehaald om het resterend belang van 44 procent in Genentech over te nemen. De totale overnamesom voor dit belang bedraagt USD 46,8 miljard.Vrijdag heeft Fitch Ratings zijn waardering voor Roche nog verlaagd naar AA-, zo merkt ABN Amro op. De outlook is van stabiel naar negatief gegaan. Dat had te maken met de schuldenpositie van het bedrijf.