Daarnaast wordt er naderhand nog tot 1 miljard dollar uitgekeerd bij het bereiken van verschillende mijlpalen.

Dit alles is onderdeel van het idee om de pijplijn van het bedrijf verder uit te breiden dan de niche waarin het nu actief is met Herceptin, Kadcyla en Perjeta.

Omdat de overname relatief kleinschalig is, veranderen we niets aan de schatting van ABN Amro voor de fair value van 256 Zwitserse frank. Desondanks denken de analisten van de bank dat dat Seragon goed past bij Roche.

Het bedrijf heeft namelijk een sterke concurrentiepositie door zijn gepersonaliseerde kankertherapieën. Het neutraal advies blijft gehandhaafd.

Daarnaast wordt er naderhand nog tot 1 miljard dollar uitgekeerd bij het bereiken van verschillende mijlpalen. Dit alles is onderdeel van het idee om de pijplijn van het bedrijf verder uit te breiden dan de niche waarin het nu actief is met Herceptin, Kadcyla en Perjeta. Omdat de overname relatief kleinschalig is, veranderen we niets aan de schatting van ABN Amro voor de fair value van 256 Zwitserse frank. Desondanks denken de analisten van de bank dat dat Seragon goed past bij Roche. Het bedrijf heeft namelijk een sterke concurrentiepositie door zijn gepersonaliseerde kankertherapieën. Het neutraal advies blijft gehandhaafd.