Dat betekent dat robo-adviseurs in de toekomst beleggingsbeslissingen zullen nemen. Een nieuwe generatie beleggers zal zijn geld toevertrouwen aan machines in de hoop dat die de juiste beslissingen zullen nemen die uiteindelijk geld zullen opbrengen. Of dat inderdaad het geval is, valt nog af te wachten.

Yahoo Finance is van mening dat in de toekomst

aandelenportefeuilles op een zo goedkope manier beheerd zullen worden, zonder inbreng van mensen. Momenteel wordt ongeveer 3 miljard dollar beheerd door deze nieuwe robotten, waar dat enkele jaren geleden nog nul komma nul dollar was.

Dat betekent dat robo-adviseurs in de toekomst beleggingsbeslissingen zullen nemen. Een nieuwe generatie beleggers zal zijn geld toevertrouwen aan machines in de hoop dat die de juiste beslissingen zullen nemen die uiteindelijk geld zullen opbrengen. Of dat inderdaad het geval is, valt nog af te wachten. Yahoo Finance is van mening dat in de toekomst aandelenportefeuilles op een zo goedkope manier beheerd zullen worden, zonder inbreng van mensen. Momenteel wordt ongeveer 3 miljard dollar beheerd door deze nieuwe robotten, waar dat enkele jaren geleden nog nul komma nul dollar was.